Το τέλος της καταχώρησης των συμβολαίων

Και όμως η καταχώρηση κοστίζει πολύ εις βάρος της παραγωγής σου! Πόσο όμως και τι κάνουν οι γέφυρες παραγωγής που έχουμε στο Backoffice μας και για ποιό λόγο είναι δωρεάν; (ανάγνωση 4 λεπτών)

Η έννοια της γέφυρα παραγωγής δεν είναι σε όλους γνωστή. Στη πράξη η γέφυρα είναι αρχεία που σου δίνει η ασφαλιστική εταιρεία με τα συμβόλαια (και όλες τις υπόλοιπες πράξεις όπως ανανεωτήρια, ΠΠ, ακυρώσεις κλπ) για τη περίοδο που έχεις ζητήσει. Κάθε εταιρεία έχει διαφορετική διαδικασία για αυτό αλλά το πιο σύνηθες είναι να μπορείς να τα κατεβάσεις μέσα από τη πλατφόρμα τους ή να στα στέλνουν με email. Τις περισσότερες φορές είναι αρχεία τύπου xls, txt ή csv και αν τα ανοίξεις χωρίς να ξέρεις τί είναι θα δεις απλά μία λίστα με αριθμούς και ονόματα.

Εμείς όμως ξέρουμε τι να τα κάνουμε οπότε  μη σε νοιάζει, τα κάνεις drag&drop στη πλατφόρμα μας και ξεχνάς τη καταχώρηση στο Backoffice μας!

Ποιά ήταν παλαιότερα η διαδικασία καταχώρησης του συμβολαίου;

Σκέψου λίγο την πρακτική σου στο κοντινό παρελθόν και αναλογίσου τον χρόνο που ξόδευες προκειμένου να καταχωρήσεις όλες εκείνες τις καθημερινές πράξεις που ήταν απαραίτητες για την ομαλή λειτουργία του γραφείου σου, νέα συμβόλαια, ανανεώσεις, πληρωμές, εισπράξεις, υπολογισμός προμηθειών κτλ. Μεγάλες χρονοβόρες και αντιπαραγωγικές διαδικασίες που μείωναν αισθητά των παραγωγικό σου χρόνο για νέες πωλήσεις και νέους πελάτες και παράλληλα δημιουργούσε μεγαλύτερη αύξηση των λειτουργικών εξόδων του γραφείου σου. Έτσι ξαφνικά ήρθαν στην καθημερινότητα οι γέφυρες εξυπηρέτησης που μείωσαν αισθητά τον μη παραγωγικό χρόνο που ξοδεύεις για καταχωρήσεις.

Πόσο χρόνο σπαταλάμε στις καταχωρήσεις;


Ας αρχίσουμε να βάζουμε νούμερα σε αυτές τις διαδικασίες προκειμένου να γίνει πιο εμφανές αυτό για το οποίο μιλάμε. Ένας λοιπόν πολύ κάλος υπάλληλος καταχώρησης μπορεί να καταχωρήσει περίπου 120 συμβόλαια σε μια μέρα (οκτάωρο εργασίας), δηλαδή χρειάζεται περίπου 5 λεπτά για να καταχωρήσει ένα συμβόλαιο.

Ας υποθέσουμε τώρα ότι καταχωρείς στο γραφείο σου 100 συμβόλαια την ημέρα επί πέντε λεπτά που χρειάζεσαι για κάθε συμβόλαιο σημαίνει ότι χρειάζεσαι 8,5 ώρες για την καταχώρηση αυτών των πράξεων. Κάνοντας την αναγωγή στο έτος βλέπουμε ότι υπάρχουν δυο εβδομάδες το χρόνο περίπου που χρειάζεσαι μόνο για καταχωρήσεις. Έχοντας λοιπόν αυτό στο μυαλό σου καταλαβαίνεις ποσά είναι επίσης και τα λειτουργικά έξοδα που χρειάζεσαι για τις δυο αυτές εβδομάδες. Τέλος θα ήταν σκόπιμο να αναλογιστούμε πόσο πιο παραγωγικά θα μπορούσες να εκμεταλλευτείς αυτό το χρόνο φέρνοντας νέους πελάτες στο γραφείο σου που αυτό συνήθως σημαίνει και περισσότερα κέρδη.

Υποστήριξη Ασφαλιστικών εταιρειών & Πρακτορείων, τι μπορούμε να κάνουμε εισαγωγή με γέφυρα;


Όλες φυσικά! Ακόμα και τα πρακτορεία που δεν έχουμε ακόμα στη πλατφόρμα μας μπορούμε να εγκαταστήσουμε αρκεί να το ζητήσει ο πρώτος πελάτης μας!

H Script κάνει την χρήση των γεφυρών παραγωγής ακόμη πιο αποτελεσματική για εσένα. Η εισαγωγή και λογιστικοποίηση εγγράφων από όλες τις ασφαλιστικές εταιρίες και πρακτορεία σε όλους τους κλάδους καθώς και η δυνατότητα υπολογισμού των προμηθειών σου δίνει την ελευθέρια εκείνη που όλοι χρειαζόμαστε ώστε να νιώσεις ασφαλείς για την ομαλή λειτουργία του γραφείου σου αλλά και το ωφέλιμο χρόνο που θέλεις για την επίτευξη του κυρίου στόχου σου που δεν είναι άλλος από την αύξηση των πωλήσεων σου και του πελατολογίου σου.

Μη ξεχνάς… το πανίσχυρο Backoffice της Script συνδέεται μέσω web services με όλες τις ασφαλιστικές εταιρίες σε όλους τους κλάδους που υποστηρίζουν, με τιμολόγηση και έκδοση νέου συμβολαίου, σου αφήνουν όλο εκείνο το χρόνο που χρειάζεσαι για να αυξήσεις τους πελάτες σου και τις πωλήσεις σου. Αυτό σημαίνει πως μπορείς να καταχωρήσεις το συμβόλαιο από τη πλατφόρμας μας απευθείας στην ασφαλιστική καταργόντας ακόμα και τις γέφυρες καθώς το συμβόλαιο καταχωρείται απευθείας στο Backoffice σου. Εδώ θα βρεις περισσότερες πληροφορίες για τη λειτουργία αυτή.

Γιατί έχουμε τις γέφυρες στο Connect δωρεαν;


Θα σκεφτόταν κάποιος ίσως ποιο μπορεί να είναι το κόστος αυτών των γεφυρών εξυπηρέτησης που κάνουν τόσο εύκολη την δουλειά σου. Στην Script πιστεύουμε ότι το κόστος αυτών των γεφυρών σε αντίθεση με πολλές εταιρίες του κλάδου μας πρέπει να είναι μηδενικό. Η πραγματική αξία μίας εφαρμογής διαχείρησης χαρτοφυλακίου είναι να μπορεί να κάνει τα βασικά ακόμα και στη βασική της έκδοση ώστε να μπορεί πραγματικά να αλλάξει τη καθημερινότητά σου. Στην Script η έκφραση “get more pay less“ γίνεται φιλοσοφία για την δουλειά σου.

 

Οι γέφυρες πραγματικά αλλάζουν τη καθημερινότητα ενός γραφείου και σε βοηθάνε να έχεις τα πράγματα σε μία τάξη.

Όσο σε βοηθάμε να γίνεις πιο παραγωγικός μέσω των αυτοματισμών και να αυξάνεις το χαρτοφυλάκιο σου μειώνοντας τα καθημερινά σου έξοδα θα δεις ότι η διαδικασία της γέφυρας θα γίνει η καθημερινή σου ρουτίνα για να έχεις τη παραγωγή σου υπό έλεγχο και να μη περιμένεις το τέλος του μήνα με διαφορετικές λίστες από διαφορετικές εταιρείες ώστε να κοιτάξεις τα στατιστικά σου.