Πλατφόρμα Τυπώνω-Πληρώνω σε μικρομεσαία πρακτορεία;

Αν έχεις συνεργάτες τότε σίγουρα έχεις σηκώσει πολλά τηλέφωνα για να δώσεις τιμή επειδή ο συνεργάτης σου είναι μπροστά το πελάτη. Αν σου θυμίζει κάτι, συνέχισε να διαβάζεις… (ανάγνωση 5 λεπτών)

Οι ασφαλιστικές εταιρίες προχώρησαν ένα βήμα οπού μπορούσες να μπεις στο site της κάθε μιας και να πάρεις την προσφορά. Αυτό όμως και πάλι δεν σου έδινε την δυνατότητα να δώσεις μια ολοκληρωμένη προσφορά στους συνεργάτες σου για να την μεταφέρουν στους πελάτες τους. Πρέπει εδώ να υπολογίσουμε το χρόνο αλλά και το κόστος που όταν ένας συνεργάτης ζητούσε να του βγάλουν μια προσφορά και το γραφείο έπρεπε να απασχολήσει μια γραμματέα τουλάχιστον όπου θα μαζεύει τις προσφορές από κάθε εταιρία θα τις ταξινομήσει και θα τις έδινε στον συνεργάτη σου. Μέσα σε όλες αυτές τις δυσκολίες έρχεται να προστεθεί και ένα καινούργιο πρόβλημα αυτό της δήλωσης συναίνεσης του πελάτη για την προστασία των προσωπικών δεδομένων του. Τι σημαίνει αυτό για εσένα; Καινούργια χαρτιά που πρέπει να φροντίσεις να έχουν μαζί τους οι συνεργάτες σου και να απασχολήσεις ένα άτομο να ελέγξει αυτά τα χαρτιά κάθε φορά που σου τα φέρνουν. Άρα, ακόμη περισσότερο χρόνο που χάνεται.

Spoiler Alert: Μπορείς να βρεις λύση σε όλα με το Print-Pay μας που είναι ιδανική λύση ανεξαρτήτως αριθμού συνεργατών αλλά και για γραφεία που έχουν υποκαταστήματα!

Και μετά τις προσφορές;

Τελειώνοντας λοιπόν την διαδικασία της ενημέρωσης του πελάτη από τον εκάστοτε συνεργάτη σου και έχοντας καταφέρει να τον πείσει να επιλέξει ασφαλιστική και πρόγραμμα, ξεκινά για το γραφείο σου ένας νέος Γολγοθάς αυτός της καταχώρησης των στοιχείων στο portal της ασφαλιστικής, η καταχώρηση και ενημέρωση του δικού σου μηχανογραφικού προγράμματος με τις πληρωμές του πελάτη, ο υπολογισμός των προμηθειών των συνεργατών σου, η αναμονή αλλά και η παράδοση του ασφαλιστήριου συμβολαίου από την ασφαλιστική και μια σειρά από άλλες διαδικαστικές εργασίες στερούν πολύτιμο χρόνο από τα στελέχη του γραφείου σου που θα μπορούσαν να αφιερώσουν στην ανάπτυξη των πωλήσεων και συγχρόνως μειώνουν σημαντικά τα λειτουργικά σου έξοδα.

Script for the rescue!

Ποια είναι λοιπόν η λύση σε όλα αυτά τα προβλήματα που σε απασχολούν καθημερινά εσένα και τους συνεργάτες σου; Η λύση βρίσκεται στην πλατφόρμα Print-Pay της Script. H Script έχοντας αναπτύξει μια ολοκληρωμένη πλατφόρμα πολυτιμολόγησης αλλά και εκτύπωσης των συμβολαίων μας την ίδια στιγμή σε απαλλάσσει από μια σειρά χρονοβόρων εργασιών. Η πλατφόρμα Print-Pay της Script υποστηρίζει όλους τους κλάδους όπως επίσης και όλες τις ασφαλιστικές εταιρίες που παρέχουν τη τεχνολογία των web-services. Καταλαβαίνεις λοιπόν ότι δεν χρειάζεται οι συνεργάτες σου να απασχολούν την γραμματεία σου προκειμένου να ζητήσουν μια προσφορά και εκείνες με την σειρά τους να κάνουν χρήση του portal της κάθε ασφαλιστικής αλλά και να δαπανούν χρόνο γράφοντας μια προσφορά. Η προσφορά που θα έχει ο πελάτης στα χεριά του θα είναι ολοκληρωμένη και με εμφανή όλων των παρεχόμενων καλύψεων για όλες τις παρεχόμενες διάρκειες.

Δυνατότητα εκτύπωσης εντύπου αναγκών πελάτη και GDPR

Με την χρήση της πλατφόρμας Print-Pay της Script και την δυνατότητα εκτύπωσης του εντύπου αναγκών και συγκεντρωτικής συγκριτικής προσφοράς με σύγκριση καλύψεων ανά πακέτο, ο συνεργάτης σου έχει μπροστά του και όπου και αν βρίσκεται, την δυνατότητα να δώσει μια μια ολοκληρωμένη και ξεκάθαρη εικόνα στον πελάτη χωρίς θολά σημεία αλλά και χωρίς ποτέ να μπορεί να ισχυριστεί ότι του έταξες κάτι και τελικά πήρε κάτι διαφορετικό. Τέλος με τη αυτόματη εκτύπωση του εντύπου συμμόρφωσης για την χρήση των προσωπικών δεδομένων καλύπτεις και το κομμάτι που αφορά την νομοθεσία.

Δυνατότητα άμεσης έκδοσης συμβολαίου και ανανέωσης σε PDF

Η Script προχωρά ένα βήμα ακόμη δίνοντας σου την δυνατότητα της άμεσης έκδοσης του συμβολαίου. Καταλαβαίνεις λοιπόν εύκολα ποσό χρόνο γλυτώνεις εσύ και οι συνεργάτες σου από χρονοβόρες διαδικασίες, χρόνο που θα μπορούσες να αξιοποιήσεις σε παραγωγικές διαδικασίες που θα φέρουν νέους πελάτες και αύξηση της παραγωγής στο γραφείο σου.

Ξέρουμε όλοι ποσό δύσκολο, και χρονοβόρο είναι η καταχώρηση των συμβολαίων στα portal των ασφαλιστικών εταιριών καθώς επίσης και τον χρόνο που χρειάζεται μέχρι να φθάσει το συμβόλαιο στα χεριά του πελάτη. Αν σε όλη αυτή την διαδικασία προσθέσουμε και τον αριθμό των συνεργατών μας καταλαβαίνουμε ποσό περισσότερο αυξάνεται ο όγκος των μη παραγωγικών εργασιών μας. Η Script σου δίνει την λύση με την δυνατότητα απεριορίστων επίπεδων συνεργατών χωρίς περιορισμό στο δέντρο.

Φυσικά, η διαδικασία έκδοσης συνδυάζεται με το Τυπώνω-Πληρωνω ώστε να ελέγχεις τα πλαφόν των συνεργατών σου ή με Πληρώνω-Τυπώνω ώστε να διασφαλίσεις την εισπραξιμότητα των συμβολαίων.

Υπολογισμός προμηθειών των συνεργατών σου

Αν έχεις βιώσει όλα τα παραπάνω, σίγουρα έχεις μπλέξει και με τη διαδικασία απόδοσης προμηθειών και είσπραξης των ασφαλίστρων σε μικτά ή μικτά μείον προμήθεια.

Μπορούμε να σε βοηθήσουμε σε αυτό. Έχεις ειδικό μενού που αποφασίζεις πως θα πληρώνεται ο συνεργάτης σου και να παίρνει μόνος του τις αντίστοιχες κατάστασης που αναλύτικά μπορεί να δει πως πληρώθηκε και πότε.

Αντίστοιχα, υποστηρίζουμε και απεριόριστα επίπεδα δικτύου που υπολογίζουμε τις υπερπρμήθειες των επιθεωρητών σου και φυσικά αυτοί μπορούν να έχουν πρόσβαση στα παραγωγικά τους στοιχεία.

Δώσε στους συνεργάτες σου πραγματικά εργαλεία και σε εσένα παραγωγικότητα

Υπολογισμός προμηθειών των συνεργατών σου

Οι εποχές αλλάζουν και μαζί τους και η πολυπλοκότητα των εργασιών σου, η Script είναι πλάι σου για να σε βοηθήσει να κάνεις την καθημερινή εργασία σου απλούστερη, παραγωγικότερη και πιο οικονομική. Ξέχασε λοιπόν τις στοίβες με τα χαρτιά που ήταν συσσωρευμένα στο γραφείο σου, ξέχασε τις ατελείωτες ώρες που περνούσες στον έλεγχο των πληρωμών από τους συνεργάτες σου καθώς και στον υπολογισμό των προμηθειών τους. Αυτά τα κάνει για εσένα η Script. Εσύ αυτό που έχεις να κάνεις είναι πράξη τα σχέδια σου για αύξηση του πελατολογίου σου και της παραγωγής σου.